Persijokite miltus ir kepimo miltelius. Į didesnį dubenėlį sudėkite sviestą, cukrų, druską ir plakite elektriniu plaktuvu iki vientisos masės kol neliks cukraus kristalų. Tuomet įmuškite po vieną kiaušinį, po kiekvieno gerai išplakite kol masė tampa vientisa. Tada suberkite sausus ingredientus ir užminkykite tešlą. Ją padalinkite į dvi vienodas dalis ir atvėsinkite šaldiklyje apie 15 min, arba ilgesniam laikui palikite šaldytuve, kad lengviau kočiotūsi. Atšaldytus tešlos gabalus iškočiokite į du vienodus stačiakampius 3 – 4 mm storio. Vieną jų aptepkite džemu, kitu užklokite. Gautą lakštą supjaustykite vienodomis juostelėmis. Jas sudėkite į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi. Aptepimui skirtą kiaušinį išplakite. Gautu plakiniu aptepkite juosteles ir iškart apibarstykite riešutais. Kepkite 190 °C temperatūroje apie 15 – 20 min, jei juostelės mažesnės – keps trumpiau, jei didesnės – keps ilgiau. Kepkite kol juostelės paruduos. Neskubėkite valgyti karštų, nes kitaip nusideginsite liežuvį karštu džemu, o ir juostelės bus skanesnės atvėsusios.