Napoleonas pagal mane, šiek tiek kitoks, bet tikrai ne ką prastesnis už originalą. Jo skonį apibūdinčiau taip – ne per saldus, o pasiflorų uogienė suteikia gaivumo. Kartais tarp sluoksnių įmaišau uogų. Pirmą dieną jis dar traškus, kuo ilgiau stovi šaldytuve tuo minkštesnis darosi. Ką galiu pasakyti apie jo gamybą? Pagaminti kremą ir uogienę man pats lengviausias darbas, o va, lakštų kepimas šiek tiek užtrunka. Todėl man jis toks šventinis, nes ne kiekvieną dieną tiek pastangų ir laiko gali įdėti. O jei gaminsite ir kils klausimų visada rašykite Man!
Tortas Napoleonas su diplomato kremu ir pasiflorų uogiene
Tortas Napoleonas su diplomato kremu ir pasiflorų uogiene
Ingredientai
Lakštams
Diplomato kremui
Pasiflorų uogienei
Želė glaistas uogoms