Didesniame dubenėlyje išsukite kambario temp. sviestą, vanilinį cukrų su cukrumi iki vientisos, kreminės masės.
Įmuškite kiaušinį, išplakite. Suberkite persijotus miltus ir minkykite iki vientisos masės, jei tešla limpa, pabarstykite miltų. Suformuokite tešlą į kvadratą, suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve valandai.
Įkaitinkite orkaitę iki 180℃ laipsnių temperatūros. Iškočiokite tešlą ant pabarstyto paviršiaus, dirbkite greitai, kad tešla nesuminkštėtų, jei taip nutinka, vėl šaldykite šaldytuve. Apvalia formele išspauskite lyginį skaičių sausainių. Pusę jų palikite pilnavidurius, iš jų pusę mažesnia formele išspauskite viduriukus. Kepkite sausainius apie 13 min iki lengvai auksinės spalvos. Iškeptus sausainius atvėsinkite, ant pilnavidurio sausainio tepkite apie šaukštelį džemo ties viduriuku, tuomet uždėkite tuščiavidurį sausainį, legvai prispauskite. Atlikite tą patį su likusiais sausainiais, juos apibarstykite cukraus pudra.