Labai skanų, lengvą ir šilkinį ,,Panna Cotta,, desertą labai paprasta pasigaminti. Tereikia užvirti pieną ir grietinėlę su cukrumi, pagardinti vanile, įmaišyti želatinos. Kaip papuošti ir kaip pagardinti Panakota desertą, kiekvieno skonio reikalas. Ar tai bus karamelinė panakota, ar su uogomis, ar su baltuoju šokoladu. Mano panakotos receptas vasariškas ir gaivus.
Kiek deserto indelių pagaminsite iš šio recepto? Labai įvairiai, priklauso nuo stiklinių dydžio, jei stiklinės mažesnės, išeis daugiau, jei didesnės – mažiau. Jei norite pagaminti būtent tokius panakotos desertus kaip nuotraukoje, kai pilsite panakotos kremą, stiklinės turi būti paverstos. Aš naudoju kepimo indą į kurį patiesiu rankšluostėlį, ant jo sudedu paverstas stiklines. O kad jos laikytųsi paverstos ir neslystų, apkamšau dar vienu rankšluostėliu.
1 Komentaras
Daiva
15 balandžio, 2021 at 18:31
Buvo labai skanu, aciu!