Traški, trapi tešla ir daug įdaro. Trikampėlius, gan lengva pasigaminti. Kad būtų dar lengviau, dalinuosi svarbiausiais patarimais kaip juos pasigaminti. Gaminant kapotą tešlą reikia naudoti šaltą sviestą. Sviestą reikia įkapoti į miltus kartu su cukrumi ir druska taip, kad nesušiltų sviestas, geriausia suberti miltus ant stalo ir peiliu įkapoti sviestą, kol gaunasi trupiniai, tada sustumti miltų ir sviesto masę į kalnelį viduryje padaryti duobutę, supilti grietinės ir kiaušinių plakinį. Dirbti reikia greitai, kad nesušiltų tešla ir jokiais būdais neperminkyti, nes mes norime smulkių sviesto gabaliukų. Tešlą reikia kočioti šaltą, bet ne tiek šaltą, jog lankstant sutrūkinėtų. Obuolius supjaustyti kuo smulkiau, nes lankstant didesni gabalėliai nebetelpa ir praduria skyles tešloje. Užlankstant trikampėlius reikia gerai prilipdyti kraštus ir jei bijote jog įdaras išbėgs, galite pradurti skylutes trikampėlio viršuje.