Dubenėlyje išplakite kiaušinius su druska. Ištirpinkite sviestą, bet neužvirkite. Pašildykite pieną iki 40°C laipsnių temp., į pieną suberkite mieles ir cukrų, išmaišykite. Į didesnį dubenį suberkite ir supilkite visus ingredientus ir maišykite/minkykite su kabliu apie 5-10 min, kol tešla sušoks į vieną gumulą, ji lieka lipnoka. Suformuokite tešlą į kamuoliuką ir perkelkite į didelį dubenį pateptą aliejumi, uždenkite ir palikite valandai kildintis. Po valandos spausdami kumščiu suplokite tešlą. Tešlą uždenkite, dėkite į šaldytuvą mažiausiai 3 valandoms, geriausia per naktį. Tešla lėtai pakils ir bus lengviau formuoti, galite iškart formuoti bandeles, bet tekstūra skirsis. Po nakties arba po 3 valandų išminkykite tešlą, paberkite šiek tiek miltų ir iškočiuokite stačiakampio formos lakštą 30 x 15 cm, patepkite minkštu sviestu, sumaišykite cukrų, vanilę ir cinamoną ir tolygiai pabarstykite. Tuomet tešlos kraštą užlenkite ir pradėkite vynioti į paiilgą vyniotinį. Supjaustykite į 12 – 15 gabalėlių. Aš mėgstu kepti atskiras bandeles, tuomet bandelės galą užkišu po bandele ir sudedu visas į kepimo skardą, bet jei jums patogiau – galite dėti šalia viena kitos. Uždenkite bandeles ir palikite kildintis iki kol bandelių dydis padvigubės nuo 1val iki 3 val, priklauso kiek šalta tešla ir kokia kambario temperatūra. Prieš baigiant kildintis bandelėms įkaitinkite orkaitę iki 190°C. Aptepkite bandeles kiaušinio plakiniu, užbarstykite kapotų riešutų. Kepkite 14 – 18 min, jei viršus smarkiai skrunda uždenkite su folija ar kepimo popieriumi.