…arba Saulėgrąžos juosta. Jei tu saulėgrąžų fanas, tai šie sausainiai kaip tik tau. Aš saulėgrąžų fanė, jas dedu į salotas,…
-
Kartais labai norisi kažko skanaus ir traškaus. Tada visada kepu sausainius. Šį kart dalinuosi paprastu, bet ne prastu sausainių su…
-
Traškūs, minkšti ir tirpstantys burnoje kokosainiai! 😀 O, kad jie nebūtų tokie nuobodūs, išpuošiau juos džiovintomis gėlėmis, bei jų lapeliais.…
-
Nežinau kaip kitaip pavadinti šiuos kvadratėlius, anglų kalba skamba taip – “Millionaire’s shortbread”, o išvertus į lietuvių kalbą: “Milijonieriaus trapi…
-
Traškūs, saldūs ir lipnūs migdoliniai sausainiai, tokie kaip iš vaikystės.
-
Keisti ingredientai sausainiams? Tikrai taip, kai juos gaminau, norėjau kalėdinio skonio ir kad būtų sunaudotas šokoladas ir datulės. Reziumė gavosi…
-
Kai atsibosta saldūs sausainiai, galima išsikepti nesaldžių. Pasigaminus tešlą įminkau permezano sūrio, o formuojant sausainius, juos apibarstau druska, sūriu, sezamais…
-
5-ių ingredientų Kokosiniai sausainiai, kurių skonis primena saldainius Rafaelo, jei norite, kad skonis tikrai primintų šiuos saldainius, įlašinkite šeštąjį ingredientą-…
-
Šie meduoliai kilę iš Vokietijos, ten jais mėgaujamasi visą gruodį. Nyderlanduose taip pat kalėdiniu laikotarpiu gaminami panašūs meduoliai. Šių meduolių…
-
Traškus viršus, minkštas vidus. Kaip gi šiuos sausainukus sugalvojau iškepti? O gi Mama sako, gal galėtum iškepti senovinių migdolinių sausainių,…