Napoleonas pagal mane, šiek tiek kitoks, bet tikrai ne ką prastesnis už originalą. Jo skonį apibūdinčiau taip – ne per…
-
Traškūs, saldūs ir lipnūs migdoliniai sausainiai, tokie kaip iš vaikystės.
-
Keisti ingredientai sausainiams? Tikrai taip, kai juos gaminau, norėjau kalėdinio skonio ir kad būtų sunaudotas šokoladas ir datulės. Reziumė gavosi…
-
Kai atsibosta saldūs sausainiai, galima išsikepti nesaldžių. Pasigaminus tešlą įminkau permezano sūrio, o formuojant sausainius, juos apibarstau druska, sūriu, sezamais…
-
5-ių ingredientų Kokosiniai sausainiai, kurių skonis primena saldainius Rafaelo, jei norite, kad skonis tikrai primintų šiuos saldainius, įlašinkite šeštąjį ingredientą-…
-
Šie meduoliai kilę iš Vokietijos, ten jais mėgaujamasi visą gruodį. Nyderlanduose taip pat kalėdiniu laikotarpiu gaminami panašūs meduoliai. Šių meduolių…
-
Traškus viršus, minkštas vidus. Kaip gi šiuos sausainukus sugalvojau iškepti? O gi Mama sako, gal galėtum iškepti senovinių migdolinių sausainių,…
-
Šie sausainiai vadinami “Jammy dodgers’’, jie populiarius didž. Britanijoje, šiuo metu juos gamina „Burton’s Biscuit Company“. Nors kai dirbau vienoje…