Migdolus su luobele pakepinkite įkaitintoje orkaitėje iki 180℃ kol legvai apskrunda. Atvėsinkite ir sumalkite iki miltų masės. Pasiruoškite kepimo skardą, įklokite kepimo popierių. Įkaitinkite orkaitę iki 150℃. Miltus ir kakavą sumaišykite su migdolų miltais. Ištirpinkite ir atvėsinkite sviestą. Sausame švariame dubenyje pradėkite plakti baltymus, kai susidaro pirmieji burbuliukai, lėtai pilkite cukrų kartu su vaniliniu cukrum. Plakite, kol išeis standžios putos. Į putas supilkite sviestą, lengvai kelis kartus išmaišykite, o sausus ingredientus įmaišykite per tris kartus. Nepermaišykite. Sukrėskite masę į konditerinį maišelį (aš naudojau žvaigdės antgalį), išspauskite sausainius palikdami tarpus, kepkite apie 25 min. Geriausia patikrinti ar iškėpė, pakėlus sausainuką jis turi lengvai nulipti nuo kepimo popieriaus.